Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΟΒΑΜΑ- kara-amman alis (Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ)

Μόλις τους είδα στο γυαλί πλάι πλάι αμέσως θυμήθηκα εκείνη την παλιά εικόνα που κρέμονταν πάνω από τα παλιά μπακαλικάκια της εποχής του Βερεσέ
Του ΠΩΛΏΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΊΣ αριστερά και του (ΧΡΕΏΝ!!! ΕΠΊ ΠΙΣΤΏΣΕΙ) δεξιά.-
Ο ΠΟΛ ΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΊΣ, καθισμένος σταυροπόδι με λαμπερό κοστούμι και έντονη γραβάτα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΤΑΤΟΣ -ΣΊΓΟΥΡΟΣ για το τι θα πει, (αν και μόλις πρόλαβαν να τον ενημερώσουν οι "παρατρεχάμενοι"του [εικονικού] Ελληνοαμερικανικού LOBBY μας εκεί) χαμογελούσε..... -ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΑΚΑ- ξεχνώντας ότι προχτές δεν τον ήξερε ΚΑΝΕΊΣ!!!!!!!!!!!

Ο "ΆΛΛΟΣ" ο ΧΡΕΩΠΙΣΤΩΜΕΝΟΣ μας, φανερά στρεσσαρισμένος με τα χέρια στα πόδια ακριβώς όπως και στην επίμαχη εικόνα για να μην κρέμονται άπρακτα ψέλλισε αυτά που οι επικοινωνιολόγοι του τον είχαν βάλει να διαβάσει αμήχανα και έδωσαν τα χέρια.
Το χέρι του kara-amman , ήταν πιό μεγάλο λένε τα BLOGS , αλλά φαίνεται ότι ο "ATHER" κάτι "ΑΛΛΟ"!!!!!! θα πρέπει να είχε ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ!!!!!!!!και ο δικός μας να το ξέρει....
1) Διότι δήλωσε ΠΑΝΕΥΤΥΧΉΣ που είχε την απρόσμενη αυτή ευκαιρία να τον συναντήσει.!!!
2) Διότι (εποίησεν την NHSSAN την ήμερον την οικιακήν) όταν ο ΊΔΙΟΣ ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ
αναφέρθηκε στην FYROM με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ!!! Μπροστά στον "ΜΑΚΕΔΌΝΑ"μας.!!!
3) Μας έμεινε μια αμφιβολία αν ο ΟΒΑΜΑ ξέρει ποιος είναι αυτός; και τι δουλειά κάνει γιατί τον αποκάλεσε ΠΡΌΕΔΡΟ αντί για πρωθυπουργό.- και πάλι γαργάρα.....!!
4) Δέχτηκε χωρίς καμία αντίρρηση να πάνε τα Ελληνόπουλα μας να πολεμήσουν δυτικότερα-βαθύτερα- μέσα στο AFGANISTAN (πρώτη γραμμή)!! για να εδραιώσουν οι Αμερικανοί τις εκεί θέσεις τους.
5) Δέχτηκε αμέσως να αποστείλει άλλα 1500 παιδιά μας εκεί ΕΝ ΕΥΘΕΤΏ ΧΡΌΝΩ ενώ οι άλλοι 26 Ευρωπαίοι Εταίροι θα στείλουν μόνον 3500!!!
6) Δεσμεύτηκε να λειτουργήσει κατευναστικά (σαν καλός υπάλληλος) όσον αφορά τις ενεργειακές και οικονομικές απαιτήσεις της συνεχώς ανερχόμενης ΡΩΣΊΑΣ
(Ρωσία-Κίνα και Ινδία, απειλούν με, δημιουργία νέου ΝΟΜΊΣΜΑΤΟΣ με αποτέλεσμα την μετέπειτα απαξίωση του Δολαρίου)!!
7) Ήταν επιλεκτικά ντυμένος "ΥΠΗΚΟΟΣ" θαμπό κοστούμι Βαλκανική γραβάτα (ήταν από Fyrom ή... Μακεδονική ,από τας Σέρρας ????-δεν ξέρουμε από ποιά Μακεδονία είναι ο στυλίστας του-)!!
Τα επτά κακά της μοίρας του δηλαδή. Θαύμασα όμως την ΄πραγματικά κοπιαστική προσπάθεια του να φανεί ΞΕΚΟΎΡΑΣΤΟΣ μπροστά στον ΟΒΑΜΑ,και πρόθυμος να τον βοηθήσει.---
---- ΤΙ ΝΑ ΕΊΧΕ ΠΙΌ ΜΕΓΆΛΟ Ο ΟΒΑΜΑ???????
Θα σας βάλω ένα ΚΟΥΙΖ,,,,, μάλλον...σκεύτομαι ... μήπως...λες;;; και αυτά πάλι που λένε... στην Πρώτη για τους Μαύρους;; ισχύουνε;;-- Δεν ξέρουμε--- Αλλά πάλι .. τόσος ΣΕΒΑΣΜΟΣ????
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΌΓΟΣ!!!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ --(ΆΛΛΟΣ)--