Κυριακή 12 Απριλίου 2009

--OBAMA---Bαρθολομαίος "ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ"

Είναι πολύ παλιό κόλπο, αυτό που κάνουνε κάθε φορά, οι τελευταίες Κυβερνήσεις για να δικαιολογούν την "ΑΚΡΩΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΚΥΨΙΑΚΉ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉ" απέναντι στον "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ".!!!
Αφού "ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ" ότι η σχολή της ΧΑΛΚΗΣ δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσει,!!!!!! Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΊΗΣΗ έγινε από το ΤΟΥΡΚΙΚΌ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΠΡΊΝ ΑΠΌ 6 ΜΉΝΕΣ!!!!!
Από το 1971 που έκλεισε η σχολή ουδέποτε λειτούργησε ..αλλά αν ανατρέξουμε σε βάθος χρόνου και ανασκοπίσουμε πόσες φορές "ΑΝΤΙΛΛΆΓΕΙ" η δήθεν λειτουργία της Θεολογικής αυτής σχολής με ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΉΣΕΙΣ Θα αντιληφθούμε άμεσα το μέγεθος της ενδοτικότητας των
"ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΈΝΩΝ" των Αμερικανών που με "ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΈΝΟΥΣ ΨΉΦΟΥΣ".....!!!!!
ΗΓΟΎΝΤΑΙ Σαυτήν την "ΑΜΦΙΒΟΛΗ" Χώρα...

Το θεωρούν έξυπνο να κάνουν κάθε τόσο σημαντικές παραχωρήσεις στον "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ" αλλά και στον "ΤΟΥΡΚΟ" με αντάλαγμα την-- ΔΕΔΟΜΈΝΑ --"ΑΝΕΦΙΚΤΗ" λειτουργία της??????

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ --ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ -ΟΒΑΜΑ Βαρθολομαίου!! (ΑΝ ΈΓΙΝΕ???????) Κανένα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ειδησιογραφικό μέσο δεν αναφέρθηκε, παγκοσμίως είναι σαν να μην έγινε ποτέ.
Μόνον εδώ στην Ελλάδα πέρασαν κάτι πλάνα οι τηλεοράσεις αλλά σ'αυτά είδαμε κι'αλλους κληρικούς άρα δεν ήταν πλάνα από την "ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΕΊΣΑ" (ΜΕΤΑ-ΚΑΤ-ΙΔΙΑΝ) Συνάντηση.
Μόνον σε κάποιο "PORTAL" Στο internet αναφέρθηκε.... (λένε ότι είναι έλληνα διαπλεκόμενου δημοσιογράφου)....

Η άλλη ΜΕΓΑΛΗ "ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΕΊΣΑ ΧΑΡΗ"είναι επείσης, η από τόσα χρόνια "ΠΑΓΕΙΩΜΕΝΗ" πια κατάσταση ΤΗΣ Κ'ΥΠΡΟΥ μας.
Και ενώ είχαμε σχεδόν πεισθεί ότι ο KARRA-AMMAN-ALIS μας τον είχε προσλάβει ταχυδρόμο τον Άνθρωπο να πάη το "ΜΥΝΗΜΑ" για την ΚΎΠΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός (ο ΟΒΑΜΙΑΣ) Βγήκε μετά από τις διαβουλεύσεις και ΔΉΛΩΣΕ"....
Κάτι για "ΔΙ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" .Με την οποία θα πρέπει να πορευτεί ειρηνικά η ΚΥΠΡΟΣ στο μέλλον......!!!!
Οι ΤΟΎΡΚΟΙ δεν είναι πια ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ"??

1500 ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ στο Αφγανιστάν αναλώσιμοι πολίτες στον νέο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ πόλεμο
μπορεί να μας τα στείλουν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "πρώτη Γραμμή" (όπως μας έκαναν στην ΚΟΡΕΑ)
Ή να πεθάνουν από τα "ΧΗΜΙΚΑ",Χώρια τους άλλους που είναι εκεί και θα προωθηθουν επικυνδενέστερα.. ΜΕ "ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ" Το "γνωστό TRIK--- ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙΠΟΤΑ---